Kurumsal

Demir Toptan Gıda Pazarlama A.Ş. 2012 yılında gıda ticareti yapmak üzere kurulmuştur. Toplu tüketim sektöründeki gelişmelere paralel bir yönetim planlamasıyla faaliyetlerini sürdüren Demir Toptan Gıda Pazarlama A.Ş., yıllar içinde değişen pazarlama ve satış anlayışını istikrarlı bir büyümeye taşımıştır.
Demir Toptan Gıda Pazarlama A.Ş., bayiliğini ve distribütörlüğünü yaptığı ürünleri İstanbul Avrupa ve Asya yakasında Silivri’den Tuzla’ya uzanan geniş bir rut üzerinde pazarlamakta ve Trakya Bölgesinde çalışmalarını da yapılandırmaktadır.

Çalışmalarında insan kaynağını en değerli kaynak olarak gören firmamız bu alana gerekli yatırımı ve önemi vermektedir.

Demir Toptan Gıda Pazarlama A.Ş. 2012’de başlayan yolculuğuna gelişerek ve verimliliğe odaklı büyüme stratejisiyle devam etmektedir.

%100 Müşteri Memnuniyeti
Demir Toptan Gıda olarak sizlere %100 müşteri memnuniyeti sağlamak hedefimiz olup, her türlü sorununuzu hızla çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak firmamızın taahhüdüdür.

MİSYONUMUZ
Marmara bölgesinde kaliteli ve güvenilir ürünleri pazarlayan, kanunlara ve iş ahlakına uygun çalışan, çağdaş satış yöntemlerini kullanarak, kaliteli hizmet sunarak ve ürün çeşitliliğimizi arttırarak istikrarlı bir şekilde büyüyen bir şirket olmak istiyoruz.

VİZYONUMUZ
Müşteri memnuniyetini temel ilke edinen, kaliteli ürün satmaktan ödün vermeyen, çalışanlarıyla mutlu, müşterileriyle barışık ve hizmetiyle bölgemizde lider bir pazarlama şirketi olmaktır.